Zoek voor grote vraagstukken een oplossing als ze nog klein zijn.

Uw partner

Voorkomen is beter dan genezen
Het ongecontroleerd wegstromen van lekkende gevaarlijke vloeistoffen kan ernstige schade toebrengen aan het milieu. Denk bijvoorbeeld aan ondichte tankopvangbekkens en pomputten, maar ook scheuren in betonnen vloeren. Zelfs water kan een bedreiging vormen als dit in kapotte betonnen oppervlaktes bevriest. En om de schade aan het milieu te voorkomen en/of minimaliseren heeft Safewaves een assortiment aan producten ontwikkeld.
  Samenwerking

  Onze intelligente afdichtingssystemen
  Het is de missie van Safewaves om de impact voor het milieu bij lekkage van gevaarlijke stoffen te minimaliseren. Hiervoor ontwikkelen, leveren en installeren wij intelligente afdichtingssystemen.

  Dit doen wij in samenwerking met onze klanten omdat elke toepassing een specifieke oplossing vereist. Ook maakt Safewaves gebruik van de kennis van haar toeleveranciers, zoals MBCC en Euroteam. De toegepaste materialen zijn uitgebreid getest en voldoen aan de geldende Europese wet- en regelgeving.

  Bekijk onze projecten
  Hier vindt u ons

  Hoofdkantoor Safewaves
  Het hoofdkantoor van Safewaves is gevestigd in Marl, Duitsland. Van hieruit werkt ons serviceteam van enthousiaste mensen aan het installeren van de vloeistofdichte systemen. In de petrochemische industrie en tankopslag, maar ook in de logistieke, productie, en energiesector. Vanuit ons kantoor in Nederland bedienen wij de rest van Europa.

  Wij houden van uitdagingen, handelen snel en zijn eerlijk en respectvol. Wij zullen ons meten met de besten en blijven de concurrentie opzoeken. Bij Safewaves staan openheid en diversiteit centraal.

   Vragen of advies nodig? Neem contact op!

   Wij leveren trots aan

   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image
   Image